i……. krenuli smo!

Stiglo je i jutro polaska. S novog aerodroma ( koji izgleda super btw ) i prve jutarnje kave krenule smo prema Frankfurtu i Chicagu.

2440

Malo umorne od puta ali uzbuđene i pod adrenalinom stižemo u windy city. Uzimamo auto u zračnoj luci i zahvaljujući mojoj “navigaciji” gubimo se u predgrađu Chicaga 🙂 ali kako nije svako zlo za zlo, prolazimo kroz najbogatiji dio predgrađa, gledamo prekrasne kuće i okućnice i divimo se zelenilu  i miru tako blizu a opet tako daleko od žiže velegrada.

Iako velegrad ( treći po veličini u USA ) više imam osjećaj da sam u manjem gradu. Centar je smiren unatoč neboderima koji paraju nebo, puno je zelenila i jezero nekako ublažava oštrinu zgrada.

Isprobavamo jel imamo muda na Tiltu – JOHN HANCOCK BUILDING  i jedemo u Gino’s East restoranu Gino’s east poznatu deep dish pizzu i oboje je nevjerojatno!

Spavamo u apartmanu u meksičkoj četvrti, kupujemo u lokalnom dućanu koji vrvi voćem, povrćem, tortiljama i listovima kaktusa. Bacamo novčiće za cestarinu ( u nadi da nećemo dobiti kaznu za koji mjesec ) i lagano dižemo sidro jer Majka cesta čeka 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s